Dofinansowanie sprzętu

Miło nam powiadomić o zakupie nowych laptopów oraz tablicy multimedialnej dla szkoły.

 „Projekt finansowany ze środków Instytut Rozwoju Języka Polskiego im. Maksymiliana Marii Kolbego, w ramach konkursu Środki na realizację projektów innowacyjnych i cyfrowych z zakresu edukacji, nauki i budowy społeczeństwa informacyjnego, w tym w szczególności w obszarze Programu GovTech Polska, realizowany przez Fundację Wolność i Demokracja”

“Project gefinancierd door het Instituut voor de Ontwikkeling van de Poolse Taal, vernoemd naar Maksymilian Maria Kolbe, in het kader van de wedstrijd “Middelen voor de uitvoering van innovatieve en digitale projecten op het gebied van onderwijs, wetenschap en de opbouw van de informatiemaatschappij, met name op het gebied van het GovTech Poland-programma, uitgevoerd door de Vrijheid en Democratie Stichting”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *